Browse By

OFF Road Theaterstuk over adhd

off-road

Theatergroep Bint speelt nog twee keer het stuk OFF Road. Vanavond in Den Bosch en morgen in Delft.

Mensen die er geweest zijn, zijn hier lyrisch over. Zaterdag op deze site een recentie.

Een theater stuk dat laat zien hoe de adhd-er de wereld ziet en hoe het in zijn/haar hoofd er aan toe gaat. Het stuk is geschreven aan de hand  interviews met adhd-ers en ook sommige makers hebben het zelf.  Op de site vindt u ook een Off Road spel..

Eindelijk iets dat gaat over zintuiglijke beleving van adhd: de oorzaak en de kern van adhd, maar zo vaak totaal genegeerd door de  ”deskundigen” en ”wetenschappelijke onderzoekers” . Er zijn te veel rapporten over ”adhd” die totaal voorbij gaan aan de kern van adhd:   informatie komt via de zintuigen ongefilterd op je af.

Het schijnt dat de voorstelling  voor adhd-ers zelf heel grappig is.

http://www.tgbint.nl/offroad.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam