Browse By

Mandala’s van bloemen en schelpen
Kathy Klein

Kathy Klein mediteert eerst in de natuur en maakt dan deze prachtige mandala’s van bloemblaadjes of schelpen. In de webshop op haar site danmala.com kunt u ook kalenders, ansichtkaarten en kunstwerken kopen. De opbrengsten gaan naar natuurprojecten. Zo worden bijen-nesten bijvriendelijk verhuisd uit tuinen van mensen naar een plek waar ze wel gewenst zijn. Ook zijn er al duizenden bomen geplant dankzij de opbrengsten van haar webshop.

danmala569-sonoran-desert-wildflowersdanmala553alstroemeria-hydrangea-gerbera-daisydanmala544carnation-alstroemeria-godetiadanmala541gerbera-daisy-gazania-tulip-alstroemeriadanmala532stanford-acorns-on-alices-kitchen-table

 

 

Flower

Flower

 

Flower

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam