Browse By

In drie weken je administratie op orde

papierDoe mee met de Administratie Uitdaging 2015 van Bureau voor Ruimte van Jalada Goddijn-Koopmans te Haarlem.

Korting: mensen die zich voor 20 februari opgeven, betalen geen vijf honderd maar 297,- euro, voor een digitaal traject van drie weken met 1 praktijkdag.

Gratis: Als je via de site www.opruimen.org je abonneert op de nieuwsbrief, krijg je allerlei gratis opruimtips, een link naar een gratis meditatie app, en een ”Beslishulp” checklist toegestuurd.

Veel mensen worden misselijk bij de gedachte hun financiele administratie te moeten doen, ze stellen het uit, met als gevolg nog meer chaos en kosten. Jalanda zegt: “Stop met jezelf veroordelen omdat het je niet lukt. Haal je kop uit het zand en kijk hoe het anders kan. Doe er iets aan: Laat je helpen en maak een eind aan deze energie-, tijd- en geldverslindende puinhoop.”

papiermappenHet traject start 19 maart. Op deze dag krijg je digitaal voorbereidende huiswerk-taken opgestuurd. Op 27 maart is de praktijkdag waarbij je papieren in een tas gooit en meeneemt naar Haarlem (zaaltje Merlijn, kwartier lopen van NS station Haarlem). Er is een biologische lunch samen met +/-6 andere admini-foben. Daarna is er digitale nazorg via een afgeschermd forum. Ook krijg je als deelnemer gratis een e-book mee over opruimen.

De site staat vol lovende testimonials van oudcursisten, die voor eens en voor altijd een handige systeem hebben gemaakt en de administratie zelfs leuk zijn gaan vinden. (?!)

 

papierenTimer