Browse By

Tulpenblaadjes op lichtbak

Hilde Koenders Tulip Mania

Bloemschikken maar dan anders. Met een lichtbak en tulpenblaadjes maakt Hilde Koenders gezichten die je via haar site ook op doek kunt bestellen. Deze nieuwe manier van bloemschikken is misschien een zomerse toepassing voor je winter- lichttherapie lamp? Het schijnt dat Koenders sommige blaadjes soms toch stiekem droogt en verft, om zo de kleuren feller te krijgen. Of ze gebruikt verdorde blaadjes om een andere expressie te krijgen.

HildeKoendersmozaiek

 

HildekoendersWitSuper

HildekoendersWitrood  HildekoendersZwart3 HildekoendersZwartSuper HildekoendersZwart2 HildekoendersWit2 Hildekoenderszwartblauw HildekoendersZwartGroen HildekoendersGeelgezicht HildekoendersWit1  hildekoendersSmile

rembrandtbloemenopzwart

Zowel Rembrandt van Rijn als Koenders maken de achtergrond achter de bloemen eerst wit en de omgeving zwart, zodat de bloemen licht lijken te geven.

HildeKoendersDoekenwapperen

HildeKoenders

Hilde Koenders

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam