Browse By

Snelle recepten met Sanne en Dafne Schippers!

SanneSchippersNiet alleen Doutzen Kroes heeft een zus die foodguru is, maar ook Dafne Schippers heeft er een. Sanne Schippers schrijft samen met Dafne het foodblog Dafne Likes…

Je kunt 33 km per uur lopen op curry, chocolade taarten, pannekoeken en loempia’s. Maar dan in een gezonde variant. Het blog staat vol leuke ideen voor ontbijt, sapjes, lunch en diner. Er is zelfs een rubriek ”fastfood” : super food recepten die binnen 15 minuten te maken zijn.

MugCakeAlle recepten zien er heel erg smakelijk uit. Behalve 1…. het blijkt dat Dafne s’ochtends doodleuk een ei, een banaan, drie scheppen havermout en kokos door elkaar klopt en dit goedje opwarmt in oven of magnetron. Een zogenaamde ”mug cake”. Gatver!

Op de Flamegames op 5 september krijgen kinderen tot 12 jaar een kookworkshop van Sanne:
Leer koken als een topsporter.(de kookworkshop is al vol maar kaartjes voor de hele dag Flamegames nog volop beschikbaar). In het Olympisch Stadium in Amsterdam zijn de hele dag evenementen gaande. Zo zal Dafne de 100 meter daar sprinten met andere Vips.
Kinderen kunnen kennismaken met atletiek. Entreegelden van de Flamegames gaan naar het Jeugdsportfonds.

DafneFood

 

 

 

 

LeeuwFotoDafneSchippers

Deze foto is gemaakt door Dafne Schippers, op haar Facebook lees je meer over de actie nav Cecil de Leeuw: bescherming van Leeuwen tegen plezierjacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam