Browse By

Theaterstuk over jonge mantelzorgers krijgt lovende reacties

Een op de vier kinderen is mantelzorger voor een chronisch ziek familielid. Hoe ziet hun leven eruit?

Theatergroep Bint, die eerder het eveneens veelgeprezen stuk over adhd maakte, zet nu dit nieuwe onderwerp op de kaart. (zet Bint in de zoekbalk op deze site en u vindt een exclusief interview met een van de makers)

De theatermakers interviewen maandenlang mensen met een bepaald probleem en gebruiken die casussen bij het schrijven van een script.  Dit wordt vervolgens uitgevoerd, allereerst bij die instanties die de productie subsidieerden en hun achterban. De reacties van het publiek sturen ook het makingsproces. De meest succesvolle stukken gaan daarna het land in. What If? is vanaf januari 2017 door iedereen te bezoeken, kijk op tgbint.nl  waar en wanneer.

theatergroepbint

What if?
Wat als jij je moeder eten geeft, in plaats van andersom?
Wat als jij erop moet letten dat je vader niet teveel drinkt, in plaats van andersom?
Wat als je na school niet met vrienden kunt afspreken omdat je voor je zieke broertje moet zorgen?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam