Browse By

Proost !

Weet je waar ik blij van wordt: rust!!

Ik wil, dit even onder jullie aandacht brengen, omdat het voor mij ook goed gewerkt heeft. Ik hoorde een arts op de T.V. zeggen dat we, als we tot innerlijke rust willen komen, iets waaraan we begonnen zijn af moeten maken.

Omdat we eigenlijk allemaal wel wat meer rust in ons leven willen hebben, ben ik in huis gaan rondsnuffelen naar zaken waar ik aan begonnen was en nooit had afgemaakt.

Ik heb vervolgens een fles Merlot leeggemaakt die nog half vol was, alsmede een fles Chardonnay.

Toen een vles Whissski en een vles wum. Toen ook noch een dos znoepies van M em M en noch wad gips van Smis. Ook noch un ressie Jaegermmmmhipster. Je hep cheen noossie van hoe ik mu nu foel.

Stur did an al ju vrinden die rusd noodeg hebbe. En seg da je fan ze hout.

Heppie niew jeeeeer!!!!

Garoetjes,

……………

Van wie is deze column? hij duikt elk jaar rond deze tijd weer ergens op. Tot mijn ontsteltenis zijn er heel wat bloggers die echt net doen alsof ze hem zelf hebben verzonnen. Als ik de hele tekst in Google plak en zoek naar de vroegste vermelding, zie ik hem op 3 december 2013 op een Radar forum staan, met link naar dit Facebook account . Maar de posts van dat account nu zijn van na 2014 (?).
(Dus het is maar goed dat hij gejat is, want zo’n leuke column moet bewaard blijven).
Het grappige is dat hij is steeds een beetje verder opgeleukt wordt.
Dus van wie is deze column: hij startte in 2013 op een Facebook pagina waar hij nu niet meer op staat, is gejat met toevoeging van eindejaars wens. Sindsdien wordt hij elk jaar rond deze tijd gerecycled en aangedikt. Het is een gesamtkunstwerk; een crowdcolumn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam