Hoge D waarde sluit ernstige Covid uit

Vitamindforall.org

Wereldwijd onderzoekscollectief roept op tot radicale verhoging vitamine D norm

door V.F. Wiendels

Linda L. Benskin en Gareth Gruff Davies toonden onomstotelijk een causaal verband aan: D tekort is oorzaak in plaats van louter gevolg. Met D boven 30ng/ml krijgt men geen cytokinestormen. Inmiddels hebben 220 experts uit 33 landen haar initiatief gesteund en stelden gezamenlijk een brandbrief op die regeringen en instanties oproept een suppletie van niet minder dan 4.000 IE per dag aan te bevelen voor iedereen.

Benskin en haar onderzoekers voerden een meta-analyse uit van 8000 studies over het verband tussen vitamine D en corona. Men kwam tot de conclusie dat er meer dan alleen een statistische correlatie bestond tussen vitamine D tekort en zware Corona: dat alle mensen op de IC zonder uitzondering een zwaar vitamine D tekort hadden was immers al bekend.

Lees dit artikel verder op maurice.nl https://www.maurice.nl/2022/02/05/wereldwijd-onderzoekers-en-artsencollectief-roept-op-radicale-verhoging-van-de-d-suppletie-norm/